KONESAUMAKATOT

KONESAUMAKATOT

Konesaumakatot

Konesaumakatto on oikein tehtynä täysin vesitiivis, paloturvallinen ja pitkäikäisin katemateriaali

Olemme perinteisen rivipeltikaton erikoisosaajia. Vanhojen konesaumakattojen saneeraus vaatii tekijältä kädentaitoja, jotka tulevat vain vuosikausien kokemuksella. Valmistamme perinteisiä käsi- ja konesaumattuja peltikattoja ympärivuotisilla toimituksilla. Uusimme myös kattojen osakokonaisuuksia ja korjaamme vanhoja peltikatteita.

Teemme peltityöt asunto-osake yhtiöille ja yritysasiakkaille. Meille pääasia on työn laadukas toteutus ja asiakkaan tyytyväisyys. Katon teko vaatii kuitenkin kuitenkin oikeanlaiset materiaalit ja työmenetelmät. Kattoja voidaan valmistaa joko valmiiksi pinnoitetusta pural-, sinkitystä-, pohjamaalatusta Legacy-, kupari- tai vaikka Rheinzink-pellistä.

Oikein tehtynä rivipeltikaton sanotaan olevan ikuinen. Katto kuten muutkin rakennuksen osat vaativat oikeanlaista huolenpitoa. Kun kattosi on tehnyt ammattilainen oikeaoppisesti ja perinteisin menetelmin asiakkaan tarvitsee huolehtia vain siitä, että kourut pysyvät puhtaina ja vesi tulee oikeaa reittiä alas.

Konesaumakatot ja kattoturvatuotteeet Lujapelti Oy

Kattoturvatuotteet ja tarkastukset

Asennamme kattoturvatuotteet kuten kattosillat, lumiesteet ja vaijerijärjestelmät nykyaikaisiin vaatimuksiin perustuen. Asentamamme kattoturvatuotteet ovat hyväksyttyjä ja tarkastettuja Piristeel Oy:n (Pisko) tuotteita. Olemme myös Pisko kattoturvatuotteiden sertifioitu tarkastaja yritys.

Kuntotarkastukset

Suoritamme myös peltikattojen kuntotarkastuksia ja konsultoimme asiakkaitamme peltikattoihin ja muihin rakennuspellityksiin liittyen.

Olemme käsityön ammattilaisia ja jokainen meiltä tilattu työ on käsityönäyte osaamisestamme. Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää ja jokainen asiakas on meille referenssi hyvin tehdystä työstä.