KONESAUMAKATOT

KONESAUMAKATOT

Konesaumakatot

Konesaumakatto on oikein tehtynä tiivis, paloturvallinen ja pitkäikäinen kate

Konesaumakatot toimittaa ja asentaa Lujapelti Oy. Olemme perinteisen rivipeltikaton erikoisosaajia. Valmistamme uusia, aidosti perinteisiä käsi- ja konesaumattuja peltikattoja ympärivuotisilla toimituksilla. Uusimme myös kattojen osakokonaisuuksia ja korjaamme vanhoja peltikatteita. Teemme pelti hommat niin yksityisille, asunto-osake yhtiöille kuin rakennusliikkeillekin. Meille KOKO ei ole pääasia vaan asiakkaan tyytyväisyys. Oikein tehtynä rivipelti katon sanotaan olevan ikuinen. Se vaatii kuitenkin kuitenkin oikeanlaiset materiaalit ja työmenetelmät. Kattoja voidaan valmistaa joko valmiiksi pinnoitetusta,
sinkitystä (joka myöhemmin maalataan) tai kuparista joka ajan myötä patinoituu kauniin vihreäksi. Silloin kun kattosi on tehnyt ammattilainen perinteisin menetelmin ei sinun tarvitse huolehtia muusta kuin, että kourusi pysyvät puhtaina ja vesi tulee oikeaa reittiä alas.

Kattoturvatuotteet

Julkisivujen vaativat vesipellitykset ongelmaratkaisuineen kuuluvat myös erikoisosaamiseemme Asennamme kattoturva tuotteet myöskin nykyaikaisiin vaatimuksiin perustuen. Asentamamme kattoturvatuotteet ovat hyväksyttyjä ja tarkastettuja NESCO Oy: n tuotteita. Olemme myös NESCO Oy: n kattoturva tuotteiden hyväksytty tarkastaja yritys.

Kuntotarkastukset

Suoritamme myös peltikattojen kuntotarkastuksia ja konsultoimme asiakkaitamme peltikattoihin ja muihin rakennuspellityksiin liittyen.

Olemme käsityön ammattilaisia ja jokainen meiltä tilattu työ on käsityönäyte osaamisestamme. Meille asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää ja jokainen asiakas on meille referenssi hyvin tehdystä työstä.