SADEVESIJÄRJESTELMÄT

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Sadevesijärjestelmät

Oikein asennettu sadevesijärjestelmä ohjaa vedet hallitusti pois sadevesikaivoihin

Sadevesijärjestelmät pidentävät rakennuksen käyttöikää oikein toimiessaan, mutta antavat rakennukseen käytännöllisyyden lisäksi myös paljon ulkonäköä. Eri tavoin käyttämällä ja sovittamalla värejä täydennetään helposti julkisivun näköä. Mahdollisuudet talon ilmeen raikastamiseen ovat rajattomat!

Erilaiset kourut, syöksytorvet, putket ja räystäät pitävät rakennukset käyttökunnossa, kun sadevedet saadaan johdettua järjestelmällisesti pois rakennuksen tai sen perustusten välittömästä läheisyydestä. Sadevesijärjestelmien saneeraustarpeen voi todeta sillä, jos vesi valuu hallitsemattomasti räystäiden yli tai syöksyputket roiskivat veden pitkin seiniä tai rakennuksen perustuksiin.

Liiallinen vesikuorma perustuksissa saattaa aiheuttaa routimisvaurioita ja muita vakavia rakenteellisia puutteita, jotka voivat johtaa muun muassa homeen esiintymiseen. Mikäli normaalit huoltotoimenpiteet eivät paranna sadevesijärjestelmien toimintaa, niiden uusiminen voi olla tarpeellista.

Kourujen puhdistus

Säännölliset kourujen putsaukset ovat kuitenkin tärkeä asia. Kouruihin kertyy
uskomaton määrä lehtiä, havunneulasia ja muuta roinaa. Pitkän aikaa muhittuaan ruostuttavat kourun puhki. Jos asuntosi lähellä on puita, suosittelemme tarkastamaan kourut sekä keväällä, että syksyllä.

Käytämme vain laadukkaita materiaaleja

Käyttämämme sadevesi järjestelmät ovat yhteistyö kumppanimme NESCO OY: n tekemiä tuotteita.

Peltityöt

Joskus asiakkaamme haluavat vanhan aikaisia sadevesi järjestelmiä, kuten erikoiskokoisia kantikkaita syöksytorvia, niitä ammattitaitoiset peltiseppämme tekevät käsityönä verstaalla.